Защо Копейкин винаги помага на ГЕРБ, когато партията на Бойко закъса!?

7 Dni Bulgaria15.06.2020
payimage2

Днес ни в клин, ни в ръкав, пак имаше протест на „Възраждане“.

Дойдоха традиционните 39 души активисти. Плюс 14 шляещи се около Парламента. И Йоло Денев. Бог Тангра го нямаше.

Не се разбра срещу кого е протеста. Нито за какво е.

Но благодарение на проправителствените медии се разбра, че опозиция в България няма, щом това й е силицата. И, че Бойко е вечен.

Дали пък това не е тайния смисъл от съществуването на Копейкин? Когато Бойко е най-зле, Костя да излиза и да показва, че дори тогава сме си добре. Че няма алтернатива. Че недоволни от Борисов са си само тези 39 от „Възраждане“.

Че няма смисъл да излезеш да протестираш срещу властта редом до тези от „Възраждане“, дето първи тичат на площада да печелят партийни субсидии на гърба на народния гняв! И тогава си оставаш вкъщи и преглъщаш дори „тъпата пу.ка Караянчева“.

Копейкин бе разконспириран, че изхарчил партийната субсидия като фамилно наследство. Купил си кола, къща, останали са му малко за любовница. Напуснаха го стотина членове на партията за нула време. На него също му трябваше такъв протест, да покаже, че го има, че шава още.

Е, така шавна днес, че направи поредната услуга на властта. Целта му не е да свали Борисов. Целта му е да мине процента. Да има да си харчи. И пак да лае по Борисов като пудел.

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ