Гръм от ВМРО: ДПС и Христо Иванов разиграха „семейна драма“, Пеевски излъчва Слави

7 Dni Bulgaria12.07.2020
16

Обищнският съветник в Бургас от ВМРО Георги Дракалиев направи седнзационен разбор на случилото се край плажа „Росенец“.

Ден преди събитията около сарая на Доган, Дракалиев лично показа на протестиращите във фуйсбук алтернативния път, по който да стигнат до пленената от Ахмед българска територия.

Ето какво сподели Дракалиев:

Доган видно е много доволен. След днешния сблъсък (вчерашния – б.р.), електоратът на ДПС е пределно мобилизиран, този на „Да България“ също. И двете партии съвсем случайно са либерални, като едната е и етническа, а другата левичарскa. И съвсем случайно и двете получават политически дивиденти от събитията, предизвикани от недопустимото поведение на гардовете на Доган от подчинената на президента Радев НСО, демонстрирано във вторник пред цяла България.

Също съвсем случайно лидерите на „Да България“ участваха и в столичния митинг в подкрепа на избрания и с гласовете на ДПС, Румен Радев. Там компания им правеха Мая Манолова /най-активния БСП депутат в периода 2005 – 2015 г., лично предложила Делян Пеевски за шеф на ДАНС/, Корнелия Нинова /висш служител при Иван Костов, после зам. министър при Станишев, уволнена от него за злоупотреби/, К. Копейкин /преминал през n на брой партии/, Александър Томов-Лупи, сценаристите на Слави Трифонов/чиято 7/8 ТВ излъчва на честота, получена от Делян Пеевски/, Румен Гечев /вицепремиер от проваления кабинет на Жан Виденов/, както и много други „нови лица“ като току-що изброените…


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ