Румен Радев разжалвал генерал Деси!? Президентът хванал жена си с…

7 Dni Bulgaria09.09.2020

Генерал Деси, строгата господарка на Румен Радев е била разжалвана лично от… президента, научи 7DniBulgaria.bg!

Бившият летец изловил някогашната секретарка на Слави Трифонов с… Абе хванал я е. И от тогава й е забранил да му се показва извън официалните поводи, на които президентът трябва да е със съпруга, ако има такава.

Точно този семеен скандал е причината Десислава Радева да е близо 3 месеца на гости на сина си от брака с БСП-депутата Георги Свиленски. Свиленски-младжи живее и учи в Щатите, където е и звезда в местното университетско волейболно първенство.

За драмата между господ и госпожа Радеви може да се съди по силно оределите й статуси във фейсбук. Докато беше в силата си, тя каканижеше мисъл след мисъл, повечето от които скандални. От няколко месеца обаче в социалните мрежи от екс-секретарицата на летеца ни вест, ни кост.

Също така прави впечатление, че в последните 3 месеца Румен Радев се появява на официални мероприятия само в компанията на вицепрезидента си Илияна Йотова. Последната вдигна пищна сватба на сина си този уикенд в хотела на червения олигарх Валентин Златев. Румен Радев е бил гост на събитието, но сам…

На Десислава Радева е свалена и охраната от НСО. Причината е повече от пикантна!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ