ВМРО към Цветан Цветанов: Лазиш в краката на господарите си, подкрепяш Коминтерна

7 Dni Bulgaria15.12.2020
цветан цветанов (2)

Един от най-уважаваните депутати – Красимир Богданов от ВМРО, направи на нищо новата банда на Цветан Цветанов!

Накичена с името „Републиканци за България“, партията на Цветанов вече забоде първи нож в гърба на българския интерес – призова да си плюем на историята и да пуснем Македония в ЕС.

Което пък взриви воеводата и той избухна с тези думи:

Не е лошо да се знае, че тези „юнаци“, подобно на „Демократична България“ искат да заличат и последните искрици на българщината в Македония. Само заклети „демократи“ могат да поддържат фалшивото творение на Коминтерна и последно убежище на болшевизма в Европа. Да подкрепят палачите на хилядите жертви на комунистическите лагери, и да им ръкопляскат, че продължават да подменят националното самосъзнание на мъртви хора, воювали и загивали за правото да се наричат българи. Лазейки в краката на своите близки и далечни господари, тези „демократи-републиканци“ се надяват, същите да ги добутат до властта. Само че, българският народ, който тези „жълтопаветници“ всъщност презират, не е толкова прост, колкото те си мислят.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ