Честита гадост, България! Този убиец на кучета пак е тук с помиярщините си и се гласи за парламента

articles__fc30fc8a553b5df16de7090d8bfb72c7

„Гадорията „Информиран.нет“ се явява на избори. Това е положението“

Кандидат-депутатите от „Изправи се – мутри вън“ Арман Бабикян и Светослав Трайков са собствениците и списуватели на най-гнусния сайт за фалшиви новини „Информиран.нет“. Правят го анонимно, подло, без да застават с лицата и имената си вече години наред. Бълват тонове мръсотия по адрес на десетки политици, общественици, артисти, бизнесмени.

„Най-кръвожадни са към премиера Борисов, министри от ГЕРБ и към издатели, които не принадлежат към приятелския кръг на Мая Манолова и президента Радев”, това пише журналистът Недялко Недялков.

Титуляри на хостинга на „Информиран.нет“ са лицето Мартин Иванов, както и юридическото лице „Итера 431“ ЕООД. От справка в Търговския регистър е видно, че управител на „Итера“ е Арман Бабикян. Публикувам и фактура, с която Бабикян плаща таксата за хостинга на „Информиран.нет“ за цялата 2018 г. Посоченият мейл за връзка пък е [email protected] и принадлежи на кандидат-депутата Светослав Трайков. Освен това, Трайков лично отговаря за повечето групи и страници с хейтърско съдържание в Интернет като например „България”, “Да намерим Бойко” и други.

Създателите на фалшивите новини и инициатори на метежа срещу управляващите днес се борят да представляват народа в парламента! Бабикян и Трайков искат да облекат професията на безскрупулната лъжа в костюма на държавния имунитет!

Трайков има и фалшиви профили в социалните мрежи. Може би най-популярният от тях беше разконспириран от Димитър Стоянов от Института за дясна политика:

Уважаеми кандидати на „Изправи се! Мутри вън!“, като правите фейк тролски профили, които да ви хвалят, поне не ги…

Posted by Dimitar Stoyanov on Saturday, March 27, 2021

След като фейкът с раздаването на хранителни продукти по време на избори се оказа благотворителна инициатива на ГЕРБ-Перник от миналата година, днес лично Трайков публикува нова лъжа – снимка на областния управител на Плевен Мирослав Петров от месец декември.

– Извинете, тук ГЕРП ли е?
– Не, тук е плод-зеленчук

📸: Max

Posted by Светослав Трайков on Friday, March 26, 2021

Фабриката за фалшиви новини отново прави опит да внуши агитация с храна на гърба на инициатива в подкрепа на социално слаби и хора в неравностойно положение, организирана месеци преди изборите. Истината е, че снимката и информацията могат да бъдат намерени в повечето плевенски медии с дата 31.12.2020 г.

Медии в Плевен

Само преди седмица Светослав Трайков получи 30-дневно ограничение да пише и коментира във Фейсбук, след като е нарушил многократно повечето етични кодекси в Мрежата. Конкретният повод беше обида към журналистката Соня Колтуклиева. Само седмица след бана Трайков отново е на линия – по-бесен от всякога и готов да бълва нови фалшиви новини, заедно със свои снимки с Мая Манолова в ролята си на кандидат-депутат. Същият е известен с това, че сам се хвали как трови кучета около дома си.

Светослав Трайков и Мая Манолова

„Гадорията „Информиран.нет“ се явява на избори. Това е положението.”



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ