Изненадващ ход, Слави Трифонов продаде къщата си

Слави Трифонов

Слави Трифонов е взел решението да се раздели с родния си дом в плевенското село Тодорово, по-известно като Учиндол.

Къщата вече е продадена и я стопанисват други хора, разкри Янчо Итов, кметски наместник в населеното място, пише „България Днес“.

Сделката е била осъществена преди няколко месеца, а в имота вече има младо семейство. За колко е продадена къщата не е ясно.

През последните години родната къща на шоумена започва да опустява. Това се случва след кончината на баща му през ноември 2017 година. През студените месеци майка му Здравка се премества в Плевен, тъй като не й е удобно да стои сама в къщата. Заради липсата на хора в нея сградата беше опасана с камери. Вероятно затова лидерът на „Има такъв народ“ се решава на продажбата.

Сделката е била движена от неговата сестра, майката също е помагала. Слави не е идвал в Тодорово от погребението на баща си. „С продажбата на къщата вече съвсем ще се откъсне от селото. Това е отдалечаване и от родовата памет, но си е негово лично решение“, казва Итов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ