Бойко: Намразих си името, заради Рашков! Ако знаете как се радват в ГЕРБ на Невяна Митева…

7 Dni Bulgaria31.10.2021
бойко борисов 2

„Виждат, че си отиват и се чудят какво да измислят. Ще отидете утре щом ви викат. Щом е за подготовката за изборите“. Така коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов думите на местната власт в с.Баня, че утре са призовани в 11 часа в полицията да подписват протоколи.

Бившият премиер за пореден път заяви, че покрай Бойко Рашков е започнал да намразва името си.

Бойко Борисов коментира отново, че се наблюдава рекордно увеличение на цените, сред които и това на дървата за огрев.

„Юни месец изпуснаха цената на тока, тогава трябваше да сложат таван. След това юли месец изпуснаха вируса, ама бяха заети да ни чегъртат. Август трябваше да се ваксинират хората и после твърдо да наложат мерките. Те сега изпуснаха всичко, само за едно е прав Кацаров, локдаун сега е безсмислен. Заразата вече е навсякъде“, допълни още лидерът на ГЕРБ.

„Най-големият проблем за всички, които си изкарват хляба с туризъм е, че когато сме в червената зона Европа вижда това. Ще съсипят и зимния туризъм. Как ще дойдат чужденци? То и ние вътре в страната като сме болни, кой ще посещава?“, продължи още Борисов.

Бившият премиер беше в село Баня, където е направена реконструкция на централната улична мрежа. Проектът е на стойност 1,5 милиона лева. Санира се и детската градина, която се посещава от много деца от района.

Като партия подкрепяме проф. Анастас Герджиков и Невяна Митева, жените в ГЕРБ много й се радват., допълни Борисов.  



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ