Женицата до Радев показа, че тя е мъжа в президентството: Дайте ми Невяна Митева на дебат!

7 Dni Bulgaria31.10.2021
payimage-503944

Президентът Румен Радев не е знаел, че Кирил Петков е канадски гражданин, в момента, в който го е избрал за министър. Това скандално обяви в ефира на „Събуди се” кандидатът за вицепремиер Илияна Йотова.

„По този случай президентската администрация е свършила работата си така, както повелява законът. Има си съответните органи и институции, които проверяват случая. Очакваме техния резултат. Конституционният съд също се произнесе. Това е институция с огромно доверие и авторитет, нека да не го рушим. Виновност или невинност се доказва само в съда”, обясни тя.

Йотова даде да се разбере, че тя е човекът „с8 топките“ в президентството, като поиска дебат с Невяна Митева. „Готова съм да се включи във вицепрезидентски дебат с всеки. Предстои да се вземе решение дали дали Румен Радев ще участва в такъв дебат.

„В последната седмица ще преценим дали въобще има нужда от такова нещо. Малко се обърквам в стратегията на нашите опоненти. Темата за единството беше изоставена, за да се смени с една груба, агресивна и на моменти невъзпитана кампания срещу нас”, поясни кандидатът за вицепрезидент“, каза още Илияна Йотова.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ