Борисов в атака: Радев обикаля държавата с брониран мерцедес и 20 коли охрана и дава пари

7 Dni Bulgaria05.11.2021
payimage-508480

Бойко Борисов отговори днес на актуалната интрига, че с ДПС подготвят кабинет.

„На къщата на д-р Тиков се провела среща между нас и ДПС, това ако е вярно означава, че някой ни следи. Но аз твърдя, че нито аз, нито човек от ГЕРБ е бил на подобна среща. Ние с ДПС не сме водили разговори“, обясни Борисов по повод сензационните твърдения на Бойко Рашков.

„Рашков не даде пресконференция за торбичките на Пламен Узунов и фирмите на Спецов, същия с кухите фирми, който се издигна до най-високия пост, шеф на НАП“, припомни Борисов.

„Аз карах една тойота на 20 години, сам си я карах, а вие ме преследвахте и обвинявате. Сега Радев го возят в брониран мерцедес с 20 коли охрана. Хвърля парите за общините и никой не го пита. Даже на места за инвалиди спират, гледам от тук“, коментира лидерът на ГЕРБ.

Според Борисов пускането на децата за няколко дни на училище следващата седмица се прави само, за да се усвояват пари. По думите му здравния и образователния министър дори не си говорят.  

„ Защо ще рискуват да пуснат децата на училище за два дни, за да осребрят парите от тестовете. Когато имахме ваксини те ги продадоха и сега купуват ваксини.“, обясни той.

Борисов призова брифинга на ГЕРБ да бъде излъчен толкова колкото и Рашков в новините.

„А БНТ въобще пък ги няма в централата на ГЕРБ, докато излъчват на живо цялата кампания на Радев.  Един журналист го запита днес за купуване на гласове в Великотърновско, ИТН и хората на Манолова, така се говори. Но те говорят само за нас, честно ли е това. Сега се докопаха и до машините да ги дадат на тези четири души. Мушенията я правят IT специалистите.“, завърши той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ