Кандидат-премиерът на ГЕРБ: Рашков, Бойко Борисов изяде ли онзи бизнесмен или още е жив човечеца?

7 Dni Bulgaria05.11.2021
бойко рашков

„В последните месеци имаме груба намеса на служебния кабинет в изборния процес. Това да тероризираш хора, да ги биеш и плашиш, само защото са от дадена партия, е директна намеса на службите в изборния процес. Мисля, че е време да се отвори Конституцията и подобни зулуми от страна на президента да се случват“, заяви замистник-председателя на ГЕРБ Даниел Митов.

Той изрази притеснение, че ЦИК отказват да броят разписките, при положение, че и решението на ВАС го позволява. „Къде са сега така наречените декомократични партии? Какво правят, когато така се потъпква изборния процес? Единствено знаем, че се стягат да управляват заедно с БСП, ама това не е новост, добави Митов.

„Бойко Рашков в момента се опита да създаде друга реалност, за да не се борят с истинската – тази че страната ни върви надолу. Създават си сами скандали, измислят ги, за да има какво да се говори. Нали помните скандала с подслушванията? Пищяха, реваха и накрая се оказа, че няма нищо такова. Ами канибалските глупости на Рашков? Изяден ли е вече този човек? Те в своята безпомощност злодействат, защото до там им стига въображението“, заяви два пъти предлаганият за премиер от ГЕРБ Даниел Митов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ