Скандално от „Възраждане“: Американците заплашиха Слави и той клекна на Кирил Петков

payimage-510322

Резултатът е съвсем закономерен, втора година полагаме усилия да представим действаща алтернатива в българската политика. Има алтернативи, които са предлагани и лансирани от турското и американското посолство. Влизането в парламента е просто една от целите, основната ни цел е промяна на България.

Това каза за Bulgaria ON AIR председателят на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

„Президентът Радев каза преди две седмици, че е въвел „зеления сертификат“ заради натиск от ЕС. Нормално е да имаме толкова заразени, намираме се в сезона, в който острите респираторни заболявания растат.

Това ще бъде през следващата и по-следващата година. Ако сега не се противопоставим на тези абсурдни мерки, ще свикнем всяка година да бъдем затваряни. Миналата година имаше много сериозен страх, сега този страх го няма.

По-важното е да направим България достойно място, в което хората получават достойно заплащане за своя труд. И държава, която сама да взема своите решения за бъдещето. Реденето на бъдещия кабинет ще става под американско влияние, от там плашат партиите“, допълни още Костадинов.

„Идеята на натиска е да се направи правителство на всяка цена. Вижте обрата в поведението на Слави Трифонов. Не ни притеснява това, че щели сме да бъдем в изолация. Ние сме в изолация от 7 години, откакто съществува „Възраждане“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ