Скандалите за постове почнаха! ДеБъ: Тази на Слави за нищо не става, предлагаме генерал Атанасов

7 Dni Bulgaria20.11.2021
Ива Митева

„Демократична България“ са против Ива Митева от „Има такъв народ“ за пореден път да стане председател на парламента, след като бе начело на 45-ия и 46-ия.

Митева е фаворит за поста като имало и разбирателство между ИТН и „Продължаваме промяната“. По традиция председателят на парламента е от най-голямата група, но ПП били склонни да дадат поста на Митева.

„Г- жа Митева в 46- я парламент направи всичко възможно законопроекти на ДБ да не стигат до Правна комисия и Пленарна зала. Нещо повече! Комисии се създадоха едва на 16 август, когато вече беше ясно, че и този парламент си отива.
Победителите от ПП не трябва да допускат нито ИТН , нито БСП да имат председател на парламента, ако искат законодателната работа да върви“, коментира обаче днес депутатката от ДБ Стела Николова във фейсбук.

Според предварителна информация обединението на „Да, България“ и ДСБ смята да издигне за шеф на парламента Атанас Атанасов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ