Див екшън на бул. „Черни връх“! ГДБОП нахълтаха в заведение и натръшкаха българин и трима сърби!

Полиция акция

Изненадващ арест пред очите на свидетели се е разиграл през изминалата вечер в София. Като в американски екшън в кафене на бул. „Черни връх“ бяха задържани известния благоевградчанин Георги Кочев – Биби, който в последните години се подвизаваше в района на Банско и Разлог, заедно с 3-ма сърби, негови приятели, съобщава struma.com

Около 19 часа маскирани тежко въоръжени антимафиоти нахълтали в кафенето и съборили Биби и компания на земята. С белезници са вкарани в буса на ГДБОП и закарани в полицията. Поводът за ареста остава неясен.

Биби е бил освободен, но сърбите бяха оставени зад решетките. Антимафиотите очаквали срещата между Биби и сърбите. Кочев пристигнал около 18.30 часа в кафенето, където вече го чакали аверите му.

Направен е обиск на автомобилите им, не са открити наркотици, или други забранени вещества, но автомобилите също за задържани. Информацията по случая е оскъдна. Георги Кочев – Биби заяви лаконично: Няма да коментирам нищо, нямам представа за какво ни задържаха, както виждате аз съм на свобода.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ