Проговори пострадала при мелето в Петрич! Вижте ужасяващия й разказ

postradala

Хората в Петрич продължават да недоумяват как шофьор с 2 месеца стаж зад волана, който предизвика кървавия инцидент миналата нощ, е бил пуснат от родителите си да се движи толкова късно. Припомняме, че пред търговски обект в града кола се вряза във витрина и затисна няколко деца от общо шест, като две в момента са с опасност за живота.

Младият шофьор е син на бивш полицай. Разминаха се версиите на полицията и на свидетелите. Според вторите водачът се е врязал, дрифтирайки и дърпайки ръчната спирачка. Според полицията причината е била само високата скорост, както и дъждът.

Едно от момичетата, присъствало на инцидента, заяви по Нова тв: „Момчето караше със силна скорост и се спускаше отгоре и правеше дрифтове. Асфалтът бе мокър. Когато приближи до нас, дръпна ръчната и се блъсна в нас. Като видях, първо се отдръпнах и после видях, че сестра ми е на земята и бях в шок. Той даже не дойде да види пострадалите деца, а отиде по-нагоре“. Майката на двете момичета добави: „Той си е правил дрифтове, лигавил се е, и нали имаше дъжд…“. З

апознат полицай обаче заяви: „Не съм съгласен, че има дрифт, защото нов водач с 2-месечен стаж управлява, губи контрол на превозното средство и излиза от пътното платно“.


One comment

  • Sad

    17.08.2018 at 16:18

    Kato e vodach ot 2 meseca kakvo tyrsi v 1 h navun i to na dyj . G-n policai ako tam beshe tvoeto dete pak li shteshe da kajesh che ne e imalo driftove ?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ