Десподов в атака: Не съм предател! ЦСКА въобще не поиска да се върна на „Армията“ след Каляри

7 Dni Bulgaria21.02.2022
Кирил Десподов

Звездата на Лудогорец Кирил Десподов даде много интересно интервю за вестник „Филтър“. В него той разкрива и скандални неща.

Когато бях на 20–21 години, станах много популярен и това ме правеше щастлив. Сега май съм може би най-мразеният футболист в България. Знаете, че феновете на двата гранда „Левски“ и ЦСКА са навсякъде в България. Те не ме харесват, не ме обичат, но пък това ме прави по-силен и изгражда характера ми, твърди Десподов.

Той обвинява и ЦСКА, че не се е върнал на „Аримята“ след престоя му в Каляри:

ЦСКА не ме потърси, когато останах без отбор. Цяла България знаеше, че имам проблеми, преговарях с други клубове. ЦСКА можеше да си ме вземе обратно под наем, както направи „Лудогорец“. Но те не ме потърсиха и в крайна сметка аз излязох виновен, че съм бил предател. А защо? Някой от ЦСКА потърси ли ме, за да откажа и чак тогава да отида в „Лудогорец“? Не! Факт, нали? Феновете трябва да гледат и от човешка гледна точка. Трябва да уважаваме труда на спортистите и техния избор къде да продължат да се развиват. Но винаги, когато си успешен, ще има хора, които ти завиждат.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ