Станимир Стоилов изхвърли от 11-те до края на сезона капитана на Левски

7 Dni Bulgaria21.02.2022
payimage-521467

Бившият капитан на „Левски“ Иван Горанов бе „замразен“ от треньора Станимир Стоило. Един от основните футболисти на „сините“ ще влиза в игра само в краен случай.

Горанов не бе оставал дори резерва до мача с „Локомотив“ (Пд). При победата над „черно-белите“ с 2:1 той не бе дори в групата от 18 играчи. Левият бранител изгледа двубоя от журналистическата ложа на „Герена“.

Горанов е под наем в „Левски“ до края на сезона от белгийския „Шарлероа“. Мъри привлече на неговата позиция бразилецът Цунами. Именно той ще бъде налаган като титуляр в ляво на защитата за сметка на един от най-опитните в състава.

Причината е, че Стоилов иска да обиграва отбора още от сега за есента. В него място ще има Цунами, а Горанов най-вероятно ще се върне в Белгия. Затова Мъри ще разчита на бразилеца, за да може той да се аклиматизира към българския футбол. При това положение Горанов ще влиза само при наказание или контузия на латиноамериканеца.

„Ако се наложи, ще разчитам на Иван Горанов. Трудно можем да включим повече от двама защитници в групата, с приоритет са младите – трябва да трупат самочувствие и игрови минути. Това е пътят“, призна самият Стоилов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ