Разкрит! Асен Василев бие чело пред Йордан Цонев в ДПС: Похвалете ме пред Пеевски, вече си мълча за него

7 Dni Bulgaria30.09.2022
payimage-518046

Нафуканият доскоро вицепремиер Асен Василев се е врътнал тотално, откакто излязоха новините, че след изборите може дори да се стигне до ареста му, заради многото афери.

Demokrat.bg научи, че Василев е ходил да бие челото пред едни от най-големите му врагове доскоро – ДПС. Кокорчо е имал лична среща с довереника на Доган – Йордан Цонев. На нея аферистът обяснил, че вече няма нищо против ДПС и дори поискал да го похвалят пред Делян Пеевски: Виждате, че от няколко седмици не споменаваме нито името му, нито това на ДПС.

Василев дори обещал, ако остане на власт, да върне на ДПС загубените позиции в икономиката, като назначи посочени от движението хора. Кокорчо изрично уточнил, че прави това без знанието на Кирил Петков, за когото вече не можел да отговаря.

Завоят на Василев не остана незабелязан. В политическите среди се говори, че откакто проваленото им правителство падна от власт, и той, и Кирил Петков забравиха за анти-ДПС риториката.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ