Тодор Янчев предупреди ЦСКА: В неделя няма да станете шампиони, дори да ни биете! Трудното за вас идва

7 Dni Bulgaria10.03.2023
payimage-574060

Треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев даде пресконференция преди предстоящото в неделя дерби срещу ЦСКА от 23 кръг на efbet Лигата. Той беше категоричен, че за него това е нищо по-различно от пореден мач за първенството. Според Янчев се вкарва изкуствено напрежение преди срещата между двата отбора. Както е известно, в последните дни има сериозна полемика около факта, че дербито ще се проведе на стадион „Витоша“ в Бистрица и това създава предпоставки за напрежение. Вчера и от МВР се произнесоха, че мачът е високорисков.

„Пореден кръг от първенството. Нищо по-специално, от това, което подхождаме към всеки съперник. Трябва да благодарим на БФС за това решение, защото ни дава право да домакинстваме на мястото, на което приемаме и другите отбори. Не виждам причина да се мести. Тази седмица медиите обръщат внимание на мача и се вкарва изкуствено напрежение. Надявам се страстите да не се нажежават. Фокусът се хвърля към ексцесии, които не знам дали ще се случат. Не вярвам да има. Това е спорт, той винаги е бил най-хубавото нещо от живота“, заяви Янчев.

„Една победа ще ни даде шанс да се доближим до водачите в първенството и да ни отдалечи от преследвачите. Ние си имаме цел това първенство и се борим да я постигнем. Рано е още да се твърди, че този мач може да реши титлата. Тепърва предстои разделяне на две групи, където ще има много дерби срещи. Именно тогава ще се реши първенството“, коментира 46-годишният специалист.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ