Кой лъже в Левски – Мъри Стоилов или Наско Сираков, треньорът обвини собственика за 6 млн.

7 Dni Bulgaria10.03.2023
наско сираков мъри стоилов

Станимир Стоилов директно застана на страната на изпълнителния директор на „Левски“ Ивайло Ивков и обвини мажоритарния собственик Наско Сираков на „сините“ в лъжа. Преди 2 седмици за спрени трансфери разкри адвокатът.

Вчера пък Сираков заяви, че никога в отбора не са пристигали предложения за техни играчи на стойност 6 млн. лв.

Днес, обаче Мъри обясни друго.

„Вече казах моята истина. Имахме предложения, които бяха отказани в края на трансферния прозорец. Прецени се, че не трябва да се продават играчи, защото основната причина беше, че се чака сделка с бъдещия инвеститор, което съм приел напълно. От тази гледна точка няма разминавания. Потвърждавам казаното в Дубай – офертите за наши играчи бяха за 6 милиона лева. Предполагам, че моята истина може да се потвърди с документи. Не мога да лъжа, досега не съм лъгал. Питайте Сираков какво е имал предвид“, сподели Мъри.

Това не е единственото разминаваме между треньор и собственик. Сираков заяви, че през следващата седмица ще даде пресконференция, а до него ще седне Стоилов. Темата щяла да бъде как са натрупани дълговете през годините. Мъри обаче заяви, че няма да присъства.

„Каквото имам да казвам по темата, съм го казал“, заяви каза Стоилов и добави:

„Този отбор на „Левски“ може да се бори за титлата в следващите две години“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ