Кошлуков за скандала с Костадинов и Флора: Всяко интервю с „Възраждане“ бих започвал с: „Не ви ли е срам?“

payimage-511605

„Разбрах за казуса същата вечер. Знам, че е било трудно човек да издържи на емоциите. Било е отвтратително – тя не споменава, но са се чували думи като „гад“, „мърша“. Такова поведение не се случва за първи път – видни политици отдавна имат такова отношение към БНТ. Никой няма да бъде оставен да се държи по този начин с нашите колеги.“

Така генералният директор на Българската национална телевизия Емил Кошлуков коментира грозния скандал между журналистката Флора Стратиева и Костадин Костадинов от „Възраждане“.

По време на партийно събитие, което Флора е трябвало да отрази в качеството си на репортер, лидерът на формацията Костадин Костадинов я е изгонил от залата, тъй като според него тя „не е журналист“, предава novini.bg. 22-годишна студентка в Нов български университет разказа, че симпатизанти на партията започнали да я наричат „боклук“, „нахалница“ и „нищожество“.

„Това поведение на партиен лидер уронва и самата държавност, защото този човек утре ще гледа бюджета на БНТ например. Аз бих започвал всяко интервю с такъв човек с: „Не ви ли е срам?“. Това няма да остане така – ще сезираме партньорските организации, с които работим. Ще проведа и лично разговор с тази партия, защото нашата телевизия спазва закона до последната буквичка“, каза още Кошлуков в ефира на телевизията, която публикува и официална позиция в защита на своят служител.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ