Служителката, продала късметлийския тото фиш: Много хора печелят тук напоследък

toto

„Ето, че стават чудеса, особено на големи празници. Радвам се за клиентите. Пунктът ни е доста печеливш напоследък“, разказа служителката в тото пункта, продала печелившия фиш на късметлията, който преди дни успя да спечели 8 465 504 лв. с комбинация от числата 7, 9, 23, 39, 40, 48.

Стела Бичокова още снощи е разбрала, че джакпотът е паднал в Смолян, но едва тази сутрин научила, че печелившият фиш е именно от пункт в който работи.

„Преди две седмици имаше джакпот. Падали са се няколко пъти петици. Доста пъти хора печелят сравнително големи суми от билетчетата от порядъка на 1000 лв. Най-високата сума от билет, която е падала при мен, е 5000 лв. За нашия град това е хубава сума“, разказа тя пред бТВ.

По думите ѝ хората играят много тото. „Понякога си мисля, че съм продавач на надежда. И ето, че надеждите се осъществяват“, казва Стела. Разказва още, че няма информация кога фишът е пуснат, но и да има такава, няма право да я споделя.

„Нека, който е спечелил, сам да прецени дали да се похвали, или не“, допълни Стела Бичокова.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ