Саша Илич бесен на играчите на ЦСКА: Пичове, така няма да стане! Това повече – не!

7 Dni Bulgaria20.04.2023
саша илич

Треньорът на ЦСКА Саша Илич е бил бесен от поведението на отбора по време на дербито с Левски (0:0). В понеделник червените изиграха много слаб мач и стигнаха до точката благодарение на вратаря Густаво Бусато, който отрази дузпа на Ивелин Попов в последната минута.

Представянето на армейците бе безлично. През първата част те така и не успяха да застрашат вратата на 18-годишния Пламен Андреев, а през второто полувреме картината на терена почти не се промени. Затова и след мача в съблекалнята Илич се е скарал сериозно на отбора. А думите му към футболистите били: „С тази игра няма как да стане. Как да станем шампиони, ако играем по този начин“.

Сърбинът е останал крайно недоволен от факта, че футболистите му са влезли в мача страхливо и е липсвала инициативност и поемане на повече отговорност. Пасивността в действията на отбора е попречила и на изпълняването на указанията, които е дал специалистът.

Още със стъпването си на „Армията“ Илич заяви, че е бил атакуващ футболист и иска отборът да играе нападателно: „За да се бориш за трофей, трябва да играеш офанзивно“. Нищо от това обаче не се видя срещу сините.

След двубоя Саша успя да сдържи нервите си и защити футболистите пред медиите, като се изказа доста премерено и дипломатично за представянето на тима. В съблекалнята обаче той ясно е показал недоволството си и думите му към отбора са били критични./ “Тема спорт”



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ