„Тема спорт“ с извънредна новина за ЦСКА днес, стотици тръгнаха към „Армията“

7 Dni Bulgaria26.04.2023
payimage-573280

ЦСКА очаквано отчита сериозен интерес към билетите за неделния мач с Лудогорец. 5 дни преди сблъсъка вече са продадени 5 хиляди пропуска, пише “Тема спорт”, поради което пък днес от сутринта стотици минават през касите в Борисовата градина да си взимат билети. И няма съмнение, че на 30 април стадион “Българска армия” ще е пълен и около 15 хиляди ентусиазирани фенове ще подкрепят червените. Те вече могат да се сдобиват с пропуски и от касите на стадиона, също както и онлайн от мрежата URBO.

Гишетата до фен магазина на “Армията” работят от 10:00 до 18:00 часа, а в деня на мача от 10:00 часа до края на първото полувреме на двубоя. Цените на талоните са следните: Сектор А – 12 лева, Сектор В – 8 лева, Сектор Г – 6 лева. Сектор Б – 6 лева, ВИП ложа – 130 лева. Два часа преди началото на срещата ще бъде отворена и специална каса за привържениците на Лудогорец – до сектор Б, а билетите са на цена 10 лева. Изпълнителният директор на червените Филип Филипов вече хвърли стрели по разградчани, като обяви, че очаква на трибуната под таблото да има “5-6 човека, а секторите А, В и Г да бъдат пълни до дупка”.

Добрата новина за привържениците е, че засега синоптиците не прогнозират дъжд по време на двубоя. Очаква се да няма валежи, а да има само разкъсана облачност.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ