Домусчиев брои титлата на Лудогорец за сигурна, вади 1,4 млн. лева да капарира и следващата

7 Dni Bulgaria18.05.2023
Лудогорец - ЦСКА

Българският шампион Лудогорец планира да плати 700 хил. евро, за да откупи пълните права на 21-годишния централен нападател Игор Тиаго, твърдят медиите в Бразилия, цитирани от „Мач Телеграф“.

Той е юноша на Крузейро и бразилският гранд все още държи 25% от правата на му. Според информация на портала Deus Me Dibre Лудогорец е готов да придобие изцяло неговата собственост. В Бразилия твърдят, че подобна клауза е залегнала в договора между двата клуба, което означава, че Крузейро няма възможност да откаже финализиране на сделката.

Игор Тиаго заигра в първия отбор на южноамериканския гранд през 2020 година, като записа 65 мача с 10 гола и 3 асистенции, но след изпадането на тима изживя труден период, преди трансфера в Лудогорец.

През настоящия сезон нападателят има 48 двубоя във всички турнири, в които вкара 18 гола и направи 11 асистенции, а в последните седмици има решаващ принос за силната форма откъм резултати на Лудогорец, отбелязвайки няколко изключително ценни попадения.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ