Стойчо Стоилов (почти) официално се върна на работа в ЦСКА, намери звезда за „Армията“ в Румъния

7 Dni Bulgaria02.06.2023
Гриша Ганчев, Стойчо Стоилов

ЦСКА проявява интерес към офанзивния футболист на Арда Светослав Ковачев, съобщава „Тема Спорт“. 25-годишният играч се намира в много добра форма, като отбеляза няколко попадения в последните седмици и е предизвикал вниманието на армейците. Той може да играе на всяка позиция в авангарда – както по фланговете, така и зад централния нападател и на върха на атаката. Продукт е на школата на Лудогорец, а след като не получи достатъчно шансове за изява и се подвизаваше основно за дубъла във Втора лига, премина през Дунав и Етър в елита. Подсили Арда в началото на 2020 г., като е ключова част от състава на Александър Тунчев. Вече има на сметката си над 130 участия в Първа лига.

ЦСКА стяга здрава лятна селекция, като ще се подсили на няколко позиции. Със сигурност от „Армията“ търсят централен защитник, нападател и ляв краен бранител след тежката контузия на Брадли де Нойер. Припомняме, че скаутът в сянка на червените Стойчо Стоилов присъства на финала за купата на Румъния между Сепси и Университатя Клуж (0:0, 5:4 след дузпи), за да наблюдава изявите на левия бек на победителите Андрес Думитреску. В близките дни Стоилов ще гледа футболисти и в Южна Америка, като се очаква да преговаря с нападатели от Колумбия и Бразилия.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ