Корнелия Нинова сама си смъкна гащите, издаде се, че е в ръцете на Гешев! Вижте скандална заповед в БСП

7 Dni Bulgaria07.06.2023
1

Корнелия Нинова се издаде сама колко зависима е от Иван Гешев! Както е известно провалената лидерка на БСП се отметна от участие в кабинет с първия мандат, след като директно бе заплашена по телефона, че главният прокурор ще й повдигне обвинение за поразиите във ведомството, което управляваше.

За това намекна вчера и лидерът на „Гергьовден“ Любен Дилов, с което взриви народното събрание.

Снощи близки до Корнелия Нинова са издали заповед за активиране в подкрепа на Иван Гешев, който още утре може да бъде освободен от ВСС. По нареждане на Нинова ще се организира митинг в подкрепа на проваления прокурор, без нито едно завършено дело. Червени активисти вече спамят в социалните мрежи с надеждата да съерат хора за митинга.

Един от тях е довереникът на Нинова Страхил Ангелов, който пищи във фейсбук:

Утре 8-ми юни в 8:30 пред сградата на ВСС ул. Екзарх Йосиф 12 – протест против предсрочното прекратяване на мандата на Иван Гешев! Нека му се даде шанс да доведе нещата до край!
Аз ще отида да подкрепя главния прокурор, който и да е той, за да може да завърши това, което започна – макар и късно! Наглостта на политическата мафия премина всякакви граници!
Тези, чиито имунитети Гешев поиска се опитват да го махнат, за да избегнат правосъдие!
Утре в 8:30 ще бъда там!


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ