Слави побесня, зове за удар срещу Македония: Да се върне ветото или злодеянията ще продължат!

слави трифонов

Трябва веднага да се върне ветото спрямо Северна Македония за нейното приемане в Европейски съюз. Такава държава с такива хора нямат място в Европейския съюз и ценностите, които налага Европейския съюз на своите граждани”. Това написа лидерът на партия „Има такъв народ” Слави Трифонов в социалната мрежа Facebook.

Според него без налагане на второ вето за началото на преговорите на РС Македония за членство в ЕС, „всички злодеяния в Северна Македония ще продължат, никакви декларации няма да ги спрат. Единственият начин е тези хора да бъдат изолирани. Тяхното място не е в Европейския съюз”, пише Трифонов.

Повод за становището му е поредния побой над българин в РС Македония. По думите на Трифонов побоят е станал, докато „в България се опитва да заработи едно срамно политическо мнозинство и едно срамно политическо правителство”, в Северна Македония пребиха поредния българин. Той обвинява партиите от управляващата коалиция, които „гласуваха заедно за отпадането на ветото над Северна Македония за членство в Европейския съюз”. Според него те са виновни, за това, че в момента в Северна Македония палят, рушат и пребиват българи. Подобна агресия няма да спре с декларации в парламента, политическо дърдорене и взаимни обвинения, смята шоуменът-политик.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ