Ето ги делата на роднините на Васил Терзиев: Изнасилване на бременни жени, убити свещеници…

7 Dni Bulgaria28.06.2023
1

Основен бизнес на роднините на Васил Терзиев преди 1944 е било шумкарството, обири на мандри, изнасилване на бременни жени, взривяване на църкви и най-обикновен тероризъм, а след 1944 изтезаване на българската интелигенция в мазетата на ДС, избиването на стотици хиляди българи в концентрационни лагери, незаконните разстрели на свещеници, учители и селяни без съд и присъда, народния съд, убийства с чадъри на избягали българи в чужбина и всичкото зло, което човечеството е изобретило за последните 10000 години.

Терзиев младши след 1989 с всичкия ресурс на дедите си (финансов, логистичен и интелектуален) ръководили ДС, ЦК на БКП и КГБ е създал някаква софтуерна компания, през която западът е продавал на Русия софтуер и в последствие изградил център за обучение и провеждане на курсове за софтуерни кодери в така наречената академия Телерик, освен бизнес успехите му следствие на късмет, някакви лични качества и горе изложените фактори, какво друго го прави добър кандидат кмет на София?

Какво точно Терзиев разбира от градоустройство?

Какво разбира от архитектура, от озеленяване, асфалтиране, ВиК. ОВИ, ПГС кадастър и т.н. и т н?

Ловя бас, че не знае разликата между мистрия и маламашка. Гласуваме за градоначалник, а кмет на града трябва да е строителен инженер като Иван Иванов – най-успешния кмет на София или поне архитект с визия.

Не гласуваме за бизнесмен на годината или за внук на джелати, отрекъл се от делата на дедите си. Това се отнася и за другите кандидати, не ни трябва доктор, учител, журналист, философ – трябва ни градоначалник, човек който може да строи, да гради и облагородява. Общината си има на щат всичко останало.

Мислете! Зомбитата са за филмите, не за реалния живот.

От профила във фейсбук на Андрей Ковачев



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ