,,Ще те утрепа, ще те смачкам“: Полицай и известен кмет нападнаха беден човечец в Брезница

klip

Скандално видео от гоцеделчевското село Брезница разтърси мрежата. На него се вижда мъж, който обсипва с ругатни и шамари беззащитен човек, а той седи на стол в барче в селото и понася мълчаливо шамарите, пише struma.com.

Със сила и злоба, побойникът шамаросва в продължение на минути бедния човек, заплашвайки го: „Ще те утрепа, ще те смачкам, само ако още един път…:. Побойникът спира за миг, стига до вратата и пак се връща, за да продължи с шамарите… Гледката е шокираща. До вратата на барчето мъж, който поразително прилича на кмета на селото, Иса Сакали, пази да не дойдат свидетели и нарежда: “ Дери, дери!“, като трескаво се оглежда нагоре-надолу.

Това кметът ли е? Селският първенец ли е това?! А побойникът, вярно ли е еко полицай в кметството?… Потресаващо! Кметът ли подстрекава бияча?! Хората в село Брезница са потресени, видеото ще бъде изпратено до министъра на вътрешните работи, централата на ДПС и всички правораздавателни институции за вземане на мерки срещу това поведение.

И понеже, човекът мълчи докато го бият, вероятно биячът и подстрекателят разчитат на това, че той ще продължава да мълчи и няма да търси правата си.

Битият е козар. С какво той е провокирал гнева на двамата мъже е неясно. Вероятно козите му не са спазвали правилата, наложени от екополицията в селото и затова въпросният мъж, озверял, раздава улично правосъдие, без страх от последствията.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ