Гешев си спретна нов атентат! Удари го тока в студиото на ПИК и обвини за това Бойко Борисов

7 Dni Bulgaria04.07.2023
1

Иван Гешев обяви, че създава гражданско движение „Справедливост за България“. Освободеният от ВСС главен прокурор направи днес живо излъчване през свой фейсбук профил и допълни, че движението ще бъде консервативно-патриотично.

По време на излъчването в студиото, което Гешев говореше остана без ток и се наложи излъчването през камера да бъде преустановено и да се премине към телефон. След възстановяване на връзката, Гешев коментира, че го осветяват с телефони и заподозря, че това е провокация от… Бойко Борисов. Зрителите, които бяха зверски цензурирани, се усъмниха, че това е пореден самоатентат от страна на проваления прокурор. Цялата изява на Каскета беше толкова режисирана в студиото на ПИК, че се превърна в негово ритуално политическо самоубийство!

„Все още не съм освободен като прокурор, но когато това се случи, веднага ще пристъпя към реални действия за влизане в политиката“, поясни Гешев.

„Сдружението ще бъде гражданско, родолюбиво, основано на християнската етика и българските традиционни семейни ценности. Смятам, когато бъде приета оставката ми, да застанем заедно с всички, които споделят тревогата за бъдещето на България, заедно в името на консервативните ни ценности. Истински патриотизъм под мотото „Бог, Отечество, Семейство“, каза Гешев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ