Ергенът Евгени се завръща да прави пари в Пловдив! Иска 400 евро за 6 нощи с него

7 Dni Bulgaria05.07.2023
евгени генчев

Виртуозният пианист Евгени Генчев, който бе главен герой и спечели женските сърца в риалити формата „Ергенът“, организира за втори пореден път Sweet Struggle Festival в Пловдив. Събитието се радва на огромен интерес по време на пилотното му издание и е лична хрумка на талантливия пловдивчанин.

Това събитие е замислено с идеята да продължи това, което Евгени първоначално започна в своя YouTube канал и стана особено популярно в началото на пандемията – да изгради общност от хора с подобно мислене, които правят това, което обичат, и преминават през трудностите, за да станат по-добри версии на себе си. Мисията на Евгени е да споделя знанията и опита си както като изпълнител, така и като преподавател, да вдъхновява, подпомага и подкрепя участниците в тяхното музикално пътуване. На фестивала Sweet Struggle са добре дошли пианисти, педагози, експерти и ентусиасти от цял свят да се присъединят към празника на музиката.

Събитието ще се проведе между 7 и 13 август в пиано център „Рунитон“ в родния град на Евгени. Програмата включва церемония по откриване, след което предстоят петдневни майсторски класове и уъркшопи с участниците. Краят ще е с рецитал и много изненадващи изпълнения.

Фестивалът предлага три форми на участие – на редовен участник за ден или за всички дни, както и на активен слушател. 400 евро е цената за редовния участник по време на фестивала. Това включва три урока с Евгени и достъп до всички събития и дейности по време на фестивала. 150 евро пък ще брои активният слушател, който ще може да бъде на събитията, но без да участва. 30 евро пък е цената на еднодневния пропуск.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ