Ужасна трагедия! Полицаи убиха актриса, защото..

item_mourningpixab

49-годишната актриса Ванеса Маркес почина нелепо в дома си на 30.08.2018 година. Американската актриса, родена на 21 декември 1968 г., нашумя с ролята си на сестра Уенди Голдман в първите три серии на „Спешно отделение“, пише в. „Сън“.

Смята се, че Маркес е страдала от хранителни разстройства, които до голяма степен са довели до смъртта й.

Маркес била убита от полицията при инцидент в дома й в Южна Пасадена. Полицаите били призовани да извършат проверка в дома й заради сигнал, но след 90 минути разговор с офицерите, Маркес извадила пистолет.

Тя го насочила към офицерите, които я застреляли и я убили. Полковник Джо Мендоса шериф от бюрото по убийства в Лос Анджелис казва в изявление: „По време на стрелбата с офицерите имаше и медицинско лице. Започнаха да общуват с нея, тя стана много некоординирана и по време на този контакт се въоръжи с пистолет, насочи го към офицерите“. Впоследствие обаче става ясно, че актрисата е заплашила органите на реда с пистолет – играчка.

Припомняме, че Ванеса Маркес нанесе тежки обвинения върху Джордж Клуни. Според нея, той е виновникът тя да изхвърчи от актьорския състав на „Спешно отделение“. Ванеса твърди, че след като обвини звездата в сексуален тормоз, той е ходотайствал тя да влезе в черната книга на Холивуд и да не и се предлагат добри роли.

„БЛИЦ“За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ