Сеир във Видин! Общинарка, близка до кмета, прикова погледите – боса, омазана и по блузка (СНИМКА)

95b16e4a3619a392183de5ba726c0b12

Цял град е потресен от случай с публична личност. Невиждан скандал избухна тези дни във Видин, съобщава BulNews. Рано сутринта в събота из улиците се разходи общинската служителка Наталия Спасова, която е близка до кмета Цветан Ценков.

Русокосата сътрудничка на председателя на общинския съвет Генади Велков била облечена само с прозрачна блузка. Тя стъпвала неуверено по плочките с босите си крака, като отвреме навреме използвала и стените за свой верен помощник. Цялата била омазана с неизвестна кафява мръсотия, която придавала допълнително „очарование“ на гледката.

Ранобудни видинчани не вярвали на очите си, когато видели по улиците да се разхожда някаква русокоса фея. По-съобразителните успели да направят няколко исторически снимки на неадекватната общинска служителка. По неофициална информация, Наталия Спасова, освен на 8 часа в Общинския съвет, е работила и на други две места по четири часа, едновременно, редовна смяна. Едно от допълнителните й работни места е бил Ансабъл „Дунав“.

На този етап няма информация с какви бесове се е борила в петък срещу събота, но във всички случай преживяното я е оставило без дъх. Още вчера компрометираната приятелка на кметът Ценков е подала предизвестие за напускане на общината. Веднага след това тя е излязла в отпуск и изчезнала от крайдунавския град. Говори се, че вече се е скрила в София.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ