Нещо ужасно се случи с Венета Райкова: Надявам се да кажа скоро ,,Всичко свърши“

венета райкова

„Преживях ужасни болки в коленете, изплаках толкова сълзи, колкото не бях плакала дотук в живота ми.“ Това казва Венета Райкова, след което успокои, че вече е много по-добре.

„Всички Телци и Скорпиони около мен година и половина само се оплакваха и се чудиха какво се случва“, каза блондинката пред „България Днес“. И допълни: „Вече се движа! Надявам се скоро да мога да кажа: „Всичко свърши!“.

Проблемите на водещата започват с болки в едно от колената. Райкова е диагностицирана със скъсан заден рог на менискуса. Въпреки това 49-годишната журналистка не се предава на отчаянието, макар много да я боли. С днешна дата Райкова е сигурна, че цялата билка и сълзи, които е изляла, са имали за цел да прочистят кармата й и това най-накрая се е случило. Венета прекарва една година вкъщи, операция и 4 различни рехабилитации, преди положението да започне да се подобрява. Сега, след всички здравословни проблеми, водещата на „Папараци“ е обратно на крака и е готова за живота. Както е известно, Райкова е голяма почитателка на източните практики, занимава се с будизъм и е доста напреднала в това отношение.

Водещата е категорична, че най-накрая нещата при нея се подреждат както в здравословен, така и в личен план, а кармата й в съвсем чиста.

„Не съм в професионална или лична криза. В личния ми живот всичко е наред, щастлива съм. В професионалния ми също съм много щастлива. Предстои много неочаквано нещо от мен… не в сферата на книгите“, сподели красавицата пред България Днес. И успя да надмине и очакванията ни с изненадващо признание: „Когато имам добро финансово предложение, ще се върна и на екран. Не съм се отказала от телевизията, но не искам да работя без пари“ – категорична е Венета.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ