Кървава касапница в Монтанско: Румънец уби на място наш шофьор, колите са смлени

12910ccf004ae75dd9bf3be02fe7c51a

Мъж на 58 години е загинал при катастрофа в Монтанско, съобщава BulNews. Пътният инцидент е станал малко след 8 часа тази сутрин, в брусарското село Смирненски.

Мъжът седял зад волана на „Ауди“ с монтанска регистрация, когато тръгнал да изпреварва друга кола. Тогава обаче преценил, че няма да успее заради идващия срещу него „Опел“ с румънска регистрация и опитал да се прибере зад возилото, което тръгнал да задминава, но не успял. Последвал зверски челен удар между двата автомобила.

Вследствие на жестокия сблъсък шофьорът на българската кола загинал място, а пътуващата с него жена е ранена и настанена в болница. За щастие от другия автомобил няма пострадали, а само нанесени материални щети.

Заради катастрофата северният път Монтана-Видин, който преминава през село Смирненски, е бил затворен за около 4 часа. На мястото са направени експертизи и са разпитани свидетели.

По случая е образувано досъдебно производство.

Двадесет тежки катастрофи са станали в страната през изминалото денонощие, съобщиха от пресцентъра на МВР. При инцидентите са ранени 29 души.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ