ЛОШО! Заради Нели Рангелова наказват полицай: Крих се 1 година от него

Image_15413718_40_0

Полицай е бил наказан заради Нели Рангелова и песента й „Както съм била“. Това разкри самата изпълнителка и призна, че случката й е докарала „големи притеснения“. Певицата и ченгето се запознават виртуално, а вдъхновеният униформен написва песен за любимката си. Това му докарва недоволството на началството и следва наказание, пише България днес.

„Полицаят Валентин Тонков от Горна Оряховица се сприятели с мен във Фейсбук. Твърдеше, че ми е написал текст и музика“, описва предисторията на случката певицата.

Рангелова не скрива, че в първия момент не му повярвала. „Крих се една година от него“, доверява изпълнителката. Рангелова мислела, че е станала обект на скрита камера. Но когато чула парчето, съмненията й не само се изпарили, но била и невероятно впечатлена.

„Накрая се осмелих да чуя песента и бях очарована“, вълнува се и досега певицата. За съжаление униформеният, създал прекрасното парче, после си имал големи неприятности.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ