Съсипаха Цитиридис след гостуването на Нургюл: Словесен целулит заля момичето

7 Dni Bulgaria10.09.2023
12

С цялата ми симпатия към водещия на вечерното развлекателно предаване на бТВ, чието име не мога да произнеса, но пък се родее с лекарство за хемороиди, Нургюл Салимова не е обичайният клиент на продукцията – синоптичка или по-лошо, Благо Джийзъса.

Следователно разговорът, мисля си, щеше само да спечели, ако водещият бе по-малко лигавослузест и бе задавал въпроси, различни от това дали момичето е имало гадже водолей. Нургюл е шахматист, очвидно, че не е епруветка, в която суетната ни публичност е складирала поредната си мостра.

Разбирам чудесно, че словесният целулит в ефира се продава, антиципирам и концепцията на предаването, но все си мисля, че гостът трябва да бъде уважаван не само чрез отрупването с образцови клишета, но най-вече с отношението към него. Ако гост ти е доказателството за еволюционната теория, дръж се като маймуна. Но ако не е маймуна, дръж се поне като Дарвин.

От профила във фейсбук на Мартин Табаков

Последвайте ни в Google News



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ