Екс-депутат от ГЕРБ сензационно: Русия назначи Волен за началник на Бойко, Румен Радев също е с тях

Могила Маноле Бойко Боресов 18

Бившият депутат от ГЕРБ Методи Андреев направи сензационно изявление, че финансираните от Русия обекти у нас като Волен Сидеров, в момента държат на каишка Бойко Борисов и го наставляват какво да прави.

„Волен Сидеров се държи като лидер на управляващата коалиция. Той си позволява да ходи в МС и там да наставлява Борисов. Той задава основния тон в управлението. Сидеров демострира особена близост с Бойко Борисов, нищо че преди време  го наричаше” мутра” и се заканваше да го уволнява. След като и президентът каза, че не било време за избори, това означава само едно- съветниците на Путин са го посъветвали да не бърза със свалянето на правителството на Бойко Борисов“, категоричен е Андреев пред Фрог Нюз.

Той има и обяснение защо се случва всичко това: Към 200 млн. лв. ще дадем за руски таралясници, които ще бъдат поправяни в руски заводи-противник на Пакта, към който ние принадлежим. То не са само самолети. То са вертолети, танкове. Какво им пречи на руснаците?! Отмъкнали 200 млн. лв. от България?! Вижте какво прави Борисов- прави така, че тези суми да не минават през МС.  Той е непричом, нищо не знае. Имам информация, че преди около 2,5 месеца държавния департамент е изпратил до правителството non-paper /дипломатически документ/, в който се прави остра забележка, че  си позволява да работи с фирми, които попадат в забранителния списък. Това е сериозно предупреждение. Вижте как се развиват нещата с АЕЦ-Белене. Който и да е инвеститорът, ще се строи от „Атомстрой”. Т. е руснаците отново са на кяр. Че защо му е тогава на Путин да сваля Бойко Борисов? В ролята си на председател на ЕС, Борисов  се извини за политиката, която България е провеждала към Русия и която напълно съответства с принципите и законите на ЕС и НАТО. Това беше върховно падение, което не може да не се оцени от императора на Русия. За това и правителството няма да се удря.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ