Жесток инцидент с Мис България във „Фермата“. Карат я в по спешност в болница

Нанси Карабойчева

Контузия извади от строя една от най-красивите и лъчезарни участнички във „Фермата“. Мис България Нанси Карабойчева пострада в битка за бързина и концентрация, и моментално беше откарана в болница, а травмата съкруши не само нея, но и съотборниците й от „Канатица“.

Блондинката, която навремето е тренирала волейбол, скочи от високо по време на изпитание за бързина и концентрация, приземи се накриво върху глезена си и извика от болка. Секунди по-късно стана ясно, че не може да се изправи на крака и на терена пристигна лекар.

„Коляното е усукано жестоко, отиваме да направим снимка“, отсече медикът, а пострадалата беше натоварена на носилка и замина към лечебно заведение.

Самата Нанси прие тежко травмата, защото не е ясно кога и как ще се върне в риалитито. „Рева от яд, не от болка! Искам да я вземете тази игра!“, каза тя на съотборниците си от „Канатица“. Тимът й обаче падна от „Елбетица“ и обвини за загубата си операторката в кол център Иванка, която се забави по трасето.

След поражението си червените се върнаха с увесен нос в мизерните условия на „ада“, а зелените заживяха нашироко в „рая“, предава show.blitz.bg.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ