България осъмна с ново име на националния селекционер. Фенове са бесни: Излага се!

Младен-Кръстаич

Фенове из социалните мрежи масово коментират ситуацията с Младен Кръстаич и националния отбор. Повечето от тях негодуват защо сръбският специалист не подава оставка след слабите резултати.

Последните ни два мача завършиха с две загуби с по 0:2. Първо Литва ни победи в София в световна квалификация, а снощи преклонихме глава и пред Албания в Тирана, пише Блиц.

„Този човек вече има ново име. Прекръстен е на Гладен Кръстаич. Той е постоянно гладен, но не за успехи, а за пари. Има си договор човекът, получава си заплатката и не иска да си ходи“, пишат фенове.

Други твърдят следното: „Понеже Гладен Кръстаич има и германски паспорт, възниква проблем с уволнението му. Трябва да му бъдат изплатени около 200 000 евро накуп, защото договорът му е чак до другото лято. Затова той си трае, не си тръгва сам и на всичко отгоре нагло атакува родния ни футбол и БФС“.

„Колкото и да е Гладен, акълът му ще дойде и ще подаде оставка. Този човек не вижда ли, че по този начин само се излага“, пишат още запалянковците.

БЛИЦ припомня, че до края на европейските ни квалификации остават два мача. На 16 ноември приемаме Унгария, а на 19 ноември гостуваме на Сърбия. Почти сигурно тогава ще бъдем с нов селекционер.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ