Тайната падна! Ето коя световноизвестна красавица ще ни радва в „Денсинг старс“ (СНИМКА)

денсинг старс

Танцувалното шоу „Денсинг старс“ се завръща в родния ефир през февруари, а продуцентите Иван и Андрей са отправили покани към едни от най-обичаните родни знаменитости да се включат в състезанието.

Актрисата Мария Бакалова е сред първите, които е казала „ДА“ и със сигурност ще бъде сред участниците, твърди Шоу Блиц. Поканата към нея е съвсем естествена, тъй като през последната година медийният интерес е особено голям. И появата й в този формат ще доведе до повече зрители.

Подмятат се и други имена сред участниците, като най-често се споменават Дара и Гери-Никол. Двете певици обичат да танцуват и със сигурност биха били атракция в „Денсинг старс“, а и довели до по-млада аудитория.

Голяма чалга звезда също се е съгласила да се включи, но името й засега се пази в пълна тайна. Надяваме се в най-скоро време да научим нейното име и да ви го съобщим. Ще има и представителка от „Ергенът“, но продуцентите все още не са решили на коя от дамите да се спрат.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ