Ясновидка, обявила се за новата Ванга, прибрала 140 бона от млад мъж: Този е побъркан, клевети ме

мария асенова

26-годишен мъж даде 142 000 лева на врачка за разваляне на черна магия. Ясновидката дори си продала джипа на жертвата, защото й се е дало отгоре, че ще му носи късмет. Изчистване на черна магия струвала 1000 лева, но момчето трябвало да направи три процедури. Направата на бяла магия струвала още 6 000 лева. Мъжът дал на врачката всичките си спестявания, а освен това е взел кредити.

Всичко започнало с първото посещение. Той отишъл, за да му гледат за 50 лева. Разбира се, веднага му е намерена черна магия, която е намерена по телефона. И ясновидката започва да разваля, да прави, докато се стигне до тази колосална сума.

Ясновидката Мария Асенова е на свобода. Работи си, но не се среща вече с клиентите си лично, а плащането става в брой, но чрез куриери.

Сумата от 140 000 лева мъжът дава в рамките на половин година. През това време му разваля черни магии и му прави бяла магия за любов. Срещу парите Асенова му дава и различни билки и шишенца, с които да чисти различни магии, разказва Нова тв.

Врачката в един момент дори настоява пред младия човек, че собствените му родители се опитват да го омагьосат чрез храната, която му дават. „Каза ми, че ми ръсят храната с разни неща, които взимат от ходжи, за да не ми е добре, за да не ми върви в живота“, разказва той.

Родителите забелязват промяна в поведението му, но научили месеци след първата среща с ясновидката. Установяват странното поведение, тъй като сина им започва да страни от тях.

След като приключила с магиите, ясновидката получила провидение, че трябва да продаде джипа си на младежа срещу 26 000 лева, защото ще му носи късмет. Но не му съобщава, че върху колата има запор.

Не се усъмних изобщо в нея, бях като заблуден. След първите ми посещения при нея, се чувствах много добре, коментира той.

Майката на мъжа подава сигнал за измамата в полицията, но не може да предостгави никакви платежни документи.

От 30 години го работя това и няма какво да обяснявам как разбирам дали един човек има магия или не. Изчистването на магия за цялото семейство е 1000 лева, коментира ясновидката пред Нова тв .

Съвсем сериозно е да гледам на хората по темефона, защото това са енергийни неща. Достатъчно е да чуя гласа на човека, коментира тя.

Този мъж със 140-те хиляди лева е побъркан. Аз съм пуснала жалба срещу него и майка му за клевета. Той просто купи колата от мен, има си там някакви проблеми и лъже родителите си, коментира още гадателката.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ