Андролова: Златева подло прехвърля цялата вина за подписването на договора с БОТАШ върху Радев

калина андролова

От документите изпратени до Европейската комисия по повод на разследването за договора с БОТАШ става ясно, че Деница Златева прехвърля цялата вина за подписването на този договор върху президента Радев.

Деница дори е приложила за доказателство публикации от президентството, че Радев е договорил в Турция въпросното споразумение. Не че защитавам Радев, но президентът уговаря рамкова нагласа, а не детайли по какъвто и да е договор.

Отговорността за договора с БОТАШ е изцяло на Деница, а след това на всички останали. Ако е имала съображения, да ги е казала. Впечатляващо е, че директорката на „Булгаргаз“ не се чувства емоционално принудена да е дори секунда благодарна на Радев, че е заела тази позиция.

Понеже той вече не е силен, тя постъпва подло и прехвърля отговорността за собствената си некадърност на довчерашния си благодетел. Като съответно се поставя в услуга на новия си господар! Капацитетът на тази другарка от „Позитано“ стига само до договорките с властта да я покриват. Нищо повече. Затова ум не се иска.

Иска се да стигнеш до ръководството на ПП и да споделиш готовност за СХЕМА ЗА ИЗТОЧВАНЕ. Покровителство срещу трасе за милиони. Иначе как да си обясним пълното спокойствие, с което директорката реализира загуби и обяснява на всички, че се е договорила с ВЪРХОВЕТЕ на държавата.

Следва също да ви информирам, че служителите в „Булгаргаз“ вече не искат да работят. Атмосферата, която директорката създава, е напрежение, подозрение, стрес и тоталитарен подход.

Самоувереността й, че този или онзи я пази, е станала анекдотична и всички си шушкат зад гърба й. Оня ден Деница Златева заплашвала, че ще звъни в ДАНС, няма да споменавам името на служителя, който й вдига телефона там, за да се оплаче, че някой в медиите й разкрива УМИШЛЕНИТЕ ЗАГУБИ (по-точно трябва да се нарекат кражби, но нека спазваме дипломатическия сленг!).

Тоест в дружеството върви скандал за теч на информация. Заплашвала служителите си, че вече ще има система за контрол за движението на информацията, ще се следи кой какъв файл отваря и пр. И разбира се служителите в „Булгаргаз“ все по-трудно си вършат служебните задължения, защото в някакъв момент могат да бъдат обвинени, че просто си ПОЛЗВАТ РАБОТНИЯ КОМПЮТЪР в процеса на работния ден и дневните задачи.

Можете ли да си представите, Деница Златева включва ДАНС в личните си игри, като гарант за някаква защита! Аз искам да попитам ДАНС: вие, старателни служители, посветени на държавната сигурност, всъщност личния интерес на шайката около Деница Златева ли обслужвате или се грижите за националния интерес?!

Защо енергийният отдел на ДАНС не разследва злоупотребите в „Булгаргаз“, а тъкмо обратното, ще „разследва“ кой от служителите е предоставил информация на медиите. Деница явно не съобразява, че става дума за държавно дружество с принципал БЕХ. Информация за безчинствата има на още няколко места.

Другарката Златева си мисли, че управлението на подобна компания е нещо тайно и може да си заключи истината в чекмеджето. Всъщност това не е изтичане на информация. Това е насочване на прожектора към едно скандално и некомпетентно управление. Ситуация, напълно в реда на нещата. Медии алармират за схеми на източване и безстопанственост в ущърб на обществения интерес.

И отново въпросът е, ДАНС с кокошкарство ли ще се занимава, да ПОКРИВА схемите на Деница Златева, или ще свърши работата, която е присъща на подобен институт по сигурността?! Чакаме да видим.

Кой е този служител в ДАНС, който ще си затвори очите за тези злоупотреби, независимо от „взятките“, които могат да се конфигурират на фона на колосалните загуби!

Министърът, чийто дни на този пост са преброени, също си мълчи. Това е държавата на ИЗКРИВЕНАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ. Вместо да се разследват крадците, често се разследват тези, които осветяват кражбите.

От Фейсбук профила на журналистката Калина Андролова



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ