Вижте тайния брат на Джизъса! Северин не иска да бъде свързван с Благой, стои надалеко от прожекторите

благой, северин

Малко известен факт е, че ексфутболистът Благой Георгиев има брат. Казва се Северин Георгиев, но малцина знаят за него, тъй като сам е избрал да бъде в сянка. Сево е изтрил всички свои профили от социалните мрежи, за да не бъде повлечен от скандалната известност на брат си, пише Intrigi.bg.

За Северин се знае единствено, че живее извън България и също като Джизъса е фен на футбола. Когато е бил малък, пада лошо и изпада в кома за 5 дни, през които майка му не спира да се моли на Господ. Докато лекарите го отписали и подготвяли семейството за най-лошото, Сево в крайна сметка излиза от комата и бързо се възстановява. Именно този преломен момент събужда вярата на Георгиев в Бог.

Въпреки че са имали силна връзка като малки, Северин не желае да бъде свързван с брат си и предпочита да стои встрани от прожекторите. Родителите на Благо – Румяна и Жоро Георгиеви, също не харесват известността и не желаят синът им да публикува техни снимки в социалните мрежи. Можем да ги видим единствено като гости на двете сватби на Джизъса – с Есмер Омерова и Полина Спасова.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ