След Андреа Банда, БНТ готви нова бомба: Дава ефир на проваления Николаос Цитиридис?!

Николаос Цитиридис

Бившата надежда на бТВ Николаос Цитиридис от когото се очакваше да замени Слави Трифонов, но се провали тотално, сега щял да се пробва в БНТ, твърди Уикенд. Водещият вече преговарял с държавната телевизия, а завръщането му на екрана се очакнало през есента.

Поканата от Емил Кошлуков била да започне още от сега, но Цитиридис се готвел за серия от различни гастроли. Откакто не работи в бТВ той възобнови комедийните си предавания, започна усилено да репетира с барабаните, с които не се бе занимавал сериозно, откакто е завършил и сега искал да направи национално турне. Цитиридис щял да обикаля страната с варненския рапър Боро Първи.

В БНТ били убедени, че той е правилният човек за тях. На „Сан Стефано“ 29 смятали, че се е провалил в бТВ заради некадърността на програмните директори на телевизията, а не заради личността на самия Цитиридис.

Че има затопляне на отношенията по оста БНТ-Цитиридис стана ясно и от „Вечерното шоу“ на телевизията майка, в което той гостуваше и бе представен като супер успешен професионалист.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ