Ел Маестро към шефовете на ЦСКА: Не се оправдявам, но с играчите, които ми водите – толкова!

7 Dni Bulgaria28.02.2024
payimage-596095

Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро се е оправдал пред ръководството на тима за слабата игра с наличните футболисти за налагането на една и съща схема във всеки мач.

Наставникът, който е заложен на дузпата, обявил пред шефовете, че му липсват качествени футболисти на конкретни постове, за да промени стратегията на тима и „червените“ да започнат да играят с крила.

В интерес на истината, Нестор Ел Маестро донякъде е прав в това си твърдение, защото към днешна дата огромен процент от футболистите, с които разполага, са защитници. Очаква се Ел Маестро да заложи отново на ромб в средата на терена срещу Арда днес. При провал за „червените“, какъвто е малко вероятен, сърбинът със сигурност ще бъде моментално уволнен. И победа не гарантира оставането му на „Армията“ за следващия мач за тима в Първа лига – домакинство на Берое.

Новият треньор на Арда Николай Киров също е в тежка ситуация, след като пое тима в навечерието на тежкото гостуване на ЦСКА-София за Купата.

„Мач Телеграф“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ