ЦСКА стяга нов протест! Заради Васил Терзиев скоро ремонт на „Армията“ няма да има

7 Dni Bulgaria28.02.2024
българска армия

ЦСКА  още няма разрешение за реконструкция на стадион „Българска армия“. Това е и една от причините все още да не е стартирало разрушаването на старото съоръжение. По неофициална информация се е наложило да се изготви нов архитектурен проект, който към днешна дата не е готов.

Причината за това е голямото търговско помещение, което е присъствало на стария проект за реконструкция на „Българска армия“, а то по план трябвало да бъде до чашката на стадиона. Новият проект, който е съгласуван с компетентните хора на кмета Васил Терзиев в Столична община, трябва да бъде готов през лятото. Очаква се след това да има известен технически период, а след това да бъде издадено разрешение за строеж и то само, ако няма жалби, които съпътстват идеята на ЦСКА за нов стадион от самото начало.

Към днешна дата в Борисовата градина се носят слухове, че клубът може да стартира скоро протести заради забавянето на разрешението, които реално да издействат по-бързото му издаване.

Иначе към днешна дата ЦСКА има единствено разрешение да събори и разчисти стария стадион „Българска армия“. Все още обаче не е стартирала и тази дейност.

“Мач Телеграф“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ