Мария Цънцарова се скара на Карлос Насар: Не, не е нормално! Недопустимо е да сте без пари

collage

Водещата Мария Цънцарова се скара на Карлос Насар за това, че не протестира открито срещу федерацията по щанги, която бави заплатите на целия национален отбор. Шампионът се опита да обясни, че това положение се приема за нормално от тежкоатлетите ни, понеже и предишната година e имало забавяне на заплатите.

„Още е февруари, това е нормално, особено с нашата федерация и караниците“, обясни Карлос Насар.

„Не, не е нормално!“, прекъсна го Цънцарова, много гневна от забавянето на заплатите на националите ни. Тя заговори доста назидателно на Насар, че е недопустимо при гласуван държавен бюджет и ясен бюджет на спортното министерство спортистите да бъдат оставени без пари.

Карлос Насар обаче много категорично заяви, че лично за него няма драма и в момента е по- важно националният отбор да наблегне на подготовката за Олимпиадата, а не на оплакванията.„Аз представям българския мъж.

Ние сме най-силните хора на света, макар и тази представа да се е позагубила“, каза гордостта на родното вдигане на тежести, предава Vihrogon.

Йочев и Цънцарова разпитаха доста подробно и за вчерашната проверка за допинг, заради която Насар не успя да стигне до „Тази сутрин“, както беше уговорено.

Той разказа, че в 7 часа вчера са му са се обадили и са дошли в дома му представителите на организацията, следяща за употребата на допинг. Част от проверката е и претърсване на жилището за всякакви забранени субстанции. Карлос Насар е свикнал с това, защото е най- тествания български спортист. И в този случай не роптае срещу ситуацията, в която е, защото е чист.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ