Ананиев с първи думи за акцията в офисите му: Политическа бухалка! Не може журналисти да знаят преди мен

настимир ананиев

Горещ ден в Народното събрание (НС) – така може да се определи случващото се. Страстите в парламента ескалираха, след като стана ясно, че спецакция се провежда в офиси в центъра на София, свързани с депутата от ПП-ДБ Настимир Ананиев.

Той коментира темата в кулоарите на парламента: „От вас разбрах, че има хора в офиса. Чух се с мениджъра. Каза, че се прави проверка на белгийска фирма, която в един момент сме обслужвали. Искат документи. Чакат счетоводителската, която е на половин работен ден, да дойде и да го предостави“.

Ананиев направи доста странен коментар: „Не може журналистите да разберат преди хората, които се занимават с дейността какво се случва. За мен това е политическа бухалка, която в момента ще се опитат по някакъв начин да се върти. Не виждам нищо нередно да се обслужват чуждестранни фирми. Когато някой доде и поиска документация ще бъде предоставена и ще съдействаме на органите, които искат документите. Не знам коя е фирмата. Мен не ме разследват“, категоричен бе той и поясни:

„Това е счетоводна фирма, която обслужва български и чуждестранни юридически лица. Имаме различни клиенти. Аз съм собственик! Обслужваме белгийци, холандци, англичани, ирландци… различни. До този момент не съм търсен“, каза депутатът, цитиран от Блиц.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ