Трифонов бесен заради рокадата в кабинета: ПП са тъпи и безсрамни! Виновни са за случващото се

payimage-567838

Бойко Борисов препоръча на министър-председателя на служебното правителство да смени външния министър, Стефан Димитров, заради лоша комуникация с партньорите си.

Това написа в профила си в социалната мрежа лидерът на ИТН Слави Трифонов след полунощ. Думите му са след новината за смяна на министър в кабинета „Главчев“ и изявленията от понеделник на лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и изявените фигури на ПП-ДБ.

Ето какво още казва Трифонов:

„Какво означава това, нямам никаква представа, но един час по-късно външният министър беше вече сменен. Кой управлява служебното правителство? Министър-председателят, Главчев, или Бойко Борисов?

Отговорът, всъщност, беше ясен още когато стана ясен съставът на правителството.

Управлява го Бойко Борисов, няма абсолютно никакъв срам да го демонстрира, а истинските виновници за това са Христо Иванов и „Демократична България“ и Кирил Петков и „Продължаваме промяната“, защото с техните тъпи идеи беше променена Конституцията и така дадоха властта в ръцете на Бойко Борисов.

А тия, последните, са по-безсрамни и от Бойко Борисов, защото най-нагло се правят, че нямат нищо общо. Но, аз помня! Всъщност, всички помнят!“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ